Offerte aanvragen

Wil je een op maat gemaakt voorstel van ons? Verstuur hier je gegevens en ontvang binnen 1 werkdag een reactie waar je mee aan de slag kunt.

Bedankt voor uw offerte aanvraag! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oops! Er ging iets mis. Als alternatief kunt u een mail sturen naar info@mrfulfilment.nl

Dropship fulfilment

Loop jij ook tegen lange levertijden aan en heeft dit negatieve invloed op je conversie?

Wij bieden een totaaloplossing voor dropshippers

Wij kennen de uitdagingen van het dropshippen en helpen daarom dropshippers met het neerzetten van een brand. Dit noemen we dropship fulfilment. Wij combineren de kennis en ervaring van dropshippers met onze logistieke expertise. We regelen niet alleen het logistieke proces maar we denken met je mee en bieden hulp op maat.

We geven gericht advies voor het importeren van jouw voorraad uit het buitenland en regelen het transport naar Nederland. Vervolgens nemen wij het gehele fulfilmentproces voor jou uit handen en heb jij er geen omkijken meer naar. Bij MRfulfilment vind je alles onder één dak.

Wat betekent dropship fulfilment voor jou?
Doordat wij het gehele logistieke proces uit handen nemen kun jij jouw webshop runnen op iedere plek van de wereld, vanaf je eigen laptop. Hierdoor kun jij je focussen op de omzetgroei in plaats van de logistieke processen en bespaar je tijd en geld door niet zelf de pakketten in te pakken en te versturen.

Wat betekent dit voor jouw klanten?
Doordat de voorraad in Nederland ligt, voorkom je lange levertijden. Orders die de klant voor 22:00 plaatst worden de volgende dag geleverd. Zo verhoog je de conversie, bespaar je tijd met de klantenservice én creëer je het vertrouwen bij de klant.

Daarnaast begrijpen wij de complexiteit van verschillende webshops en houden wij rekening met het feit dat iedere webshophouder specifieke wensen heeft. Door onze flexibiliteit kunnen wij een op maat gemaakt plan opleveren en kunnen wij voorzien in vrijwel alle verschillende wensen. Je krijgt een vaste accountmanager toegewezen die het gehele proces met jou doorloopt en vervolgens altijd voor jou klaar staat. Het mooie is dat dit allemaal bij de prijs inbegrepen zit!

Dienstenoverzicht

Wij kunnen jouw dropship-onderneming ondersteunen op de volgende vlakken

Dropship Fulfilment
Opslag
Jouw voorraad veilig bij ons in opslag
Orderverwerking
Sorteren, picken en packen van inkomende orders
Transport
Verzenden van pakketten via erkende vervoersbedrijven
Import
Algemene ondersteuning
Advies inwinnen omtrent douanezaken
Afhandeling van invoerrechten
De administratieve afhandeling van geimporteerde goederen
Import aangifte
Via reguliere (digitale) kanalen kunnen wij een aangifte faciliteren.
Klik hier!  Klik hier! 

Wil jij meer tijd overhouden voor de groei van je bedrijf?