Offerte aanvragen

Wil je een op maat gemaakt voorstel van ons? Verstuur hier je gegevens en ontvang binnen 1 werkdag een reactie waar je mee aan de slag kunt.

Bedankt voor uw offerte aanvraag! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oops! Er ging iets mis. Als alternatief kunt u een mail sturen naar info@mrfulfilment.nl

Goederen importeren

Wij merken dat veel webshophouders problemen ervaren met het importeren van goederen naar Nederland. Wij schieten jullie graag te hulp!

Over de hele wereld hebben wij partners waarmee wij een jarenlange vertrouwensband hebben opgebouwd. Met behulp van onze logistieke expertise en het selecteren van de juiste partners kunnen wij de webshophouder helpen met goederen importeren naar Nederland.

Met alle benodigde informatie over de import goederen kunnen wij jouw goederen via het land, de lucht en de zee naar Nederland distribueren. Wij stoppen niet in de haven of op het vliegveld. Wij zorgen ervoor dat jouw import goederen vanaf het vliegveld of de haven in goede orde bij het uiteindelijke losadres terecht komen. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan.

De douane kan een probleem vormen bij het importeren van goederen naar Nederland. Het kost veel tijd en de uitgebreide wet- en regelgeving maakt het er niet gemakkelijker op. Wij daarentegen weten alles van dit proces en ontzorgen jou tijdens het volledige traject. Invoerrechten, -procedures, documentatie en administratieve afhandeling van geimporteerde goederen zijn allemaal zaken waar je rekening mee dient te houden bij het importeren van goederen naar Nederland.

Wat betekent dit voor jou?

Voorzien de webshophouder van advies (goederen importeren)

Wij faciliteren de gehele import van goederen naar Nederland

Wij geven advies

Indien je ervoor kiest om het fulfilment uit te besteden aan ons, voorzien wij je geheel gratis van advies omtrent het importeren van jouw voorraad.

Wij faciliteren de import

Wij kunnen het importproces uit handen nemen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het gehele logistieke proces van jouw webshop. Hieronder vind je een aantal concrete voorbeelden van de diensten op het gebied van douanezaken:

Import aangifte via reguliere kanalen

Afhandeling van de BTW

Afhandeling van invoerrechten

Ondersteuning bij fysieke controle

Klik hier!  Klik hier! 

Wil jij meer tijd overhouden voor de groei van je bedrijf?